Dragnea, despre eventuale sancțiuni în cazul lui Șerban Nicolae: „Sigur voi propune ceva”

Publicat: 09 05. 2017, 17:08
Actualizat: 09 05. 2017, 18:03

„Vom discuta mâine, mâine vom lua niște măsuri pentru că nu e vorba de a face ceva împotriva cuiva, ci de a face ca acțiunea noastră politică să fie coerentă. Voi discuta mâine cu colegii mei, dar sigur voi propune ceva”, a declarat Liviu Dragnea.

În aceeași măsură și discursul lui Nicolae Bacalbașa, plin de jigniri din plenul Parlamentului de marți, va fi luat în discuție în cadrul ședinței CExN al PSD, de miercuri, a spus Dragnea, subliniind, de altfel, că l-a mai rugat „personal să nu mai aibă astfel de ieșiri”.

„Este un om pe care îl respect pentru tot ceea ce a făcut și pentru ce face, dar l-am rugat personal să nu mai aibă astfel de ieșiri pentru că acolo nu suntem pe persoană fizică. Când am făcut listele, am făcut listele unui partid (…)  N-am câștigat alegerile pe astfel de manifestări”, a spus Dragnea.

„Nu e plăcut, nu e în regulă. Am primit multe telefoane de la colegii din țară, nu numai de la membri de partid, ci și de la oameni care ne susțin”, a ținut să precizeze liderul PSD.

Reacția liderului PSD vine în contextul în care deputații Nicolae Bacalbașa (PSD) și Corneliu Bichineț (PMP) au susținut, marți, la tribuna Parlamentului, în plenul comun, discursuri în care au folosit gesturi și cuvinte obscene, jigniri triviale și acuze reciproce, iar ședința de plen a fost suspendată, după ce, în urma limbajului folosit de deputatul PSD la adresa Ralucăi Turcan, pe care a numit-o „Gurgan sau Curcan”, parlamentarii USR și cei de la PNL au ieșit din sală.