Dragnea, despre povestea porcului: Dacă e reală, porcul e un nesimțit și un penal

Publicat: 01 11. 2017, 08:22

„În decembrie nu am fost la nicio întâlnire. Dacă e adevărată povestea, porcul e un nesimțit și penal și trebuie să se verifice serios situația. E o perioada care trebuie să vorbească niște oameni care au fost și sunt în funcții despre lucruri serioase. Se discută despre posibile acțiuni ilegale, nu cred că este vorba despre povestea porcului”, a răspuns Liviu Dragnea la acuzațiile lui Victor Ponta.

„Dumneavoastră aveți probleme cu porcul, eu cu oaia. Despre acest gen de informații nu înseamnă că nu vom vorbi odată, nu acum e momentul, acum vorbesc alții”, a precizat Dragnea.

Liderul PSD spune că va da detalii despre relațiile sau discuțiile cu șefi ai instituțiilor în fața comisiilor de anchetă, dacă va fi chemat.

Întrebat cine este „penalul” din poveste, liderul PSD a replicat amuzat: porcul.

Fostul premier Victor Ponta a declarat, în urmă cu câteva zile, că liderul PSD Liviu Dragnea s-a întâlnit cu Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea la tenis, la cafea și, de Crăciun, în 2013, la „pârlitul porcului”, el afirmând că acesta a discutat cu cei doi despre dosarul „Referendumul”.