Dragnea despre relația cu PNL: Nu am avut lună de miere pentru că nu ne-am căsătorit

Publicat: 25 02. 2013, 15:17
Actualizat: 29 07. 2014, 18:25

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, în replică la afirmațiile liberalului Ludovic Orban care a spus că „luna de miere între PNL și PSD s-a terminat”, că între cele două partide nu a existat niciodată o lună de miere.

„Noi nu am avut niciodată lună de miere pentru că noi nu ne-am căsătorit. Nu ne-am căsătorit ca să mergem în luna de miere  Nici 2011, nici 2012 nu au fost niște ani foarte fericiți pentru cei din PNL sau PSD, domnul Orban poate nu a fost implicat în toate campaniile. Nu am avut lună de miere și nici nu vrem să avem lună de miere”, a subliniat Dragnea.

Și premierul Victor Ponta a criticat declarațiile făcute de Ludovic Orban, susținând că acesta nu deține funcții de conducere în PNL și vorbește pentru a deveni popular în partidul său.

„Eu sunt atent la ce spune Viktor Orban (n.r. – premierul Ungariei”, a precizat Ponta.
Liviu Dragnea a adăugat că acordul de coabitare semnat cu președintele Băsescu a permis formarea rapidă a Guvernului Ponta II.

„Nu reprezintă o trădare, este vorba de o colaborare instituțională, între Guvern și Administrația Prezidențială , sunt două instituții care trebuie să colaboreze”, a declarat vicepremierul.