Dragnea explică de ce ar putea fi schimbat Tăriceanu de la conducerea Senatului

Publicat: 17 01. 2016, 23:29

Solicitat să comenteze motivele pentru care PSD vrea să îl schimbe din funcție pe Tăriceanu, Dragnea a negat că se poartă discuții în acest moment cu privire la „debarcarea” șefului Senatului, însă a recunoscut că există nemulțumiri.

„Era o oarecare nervozitate în grupul senatorial PSD spre finalul sesiunii parlamentare, din cauza unor declarații ale domnului Călin Popescu Tăriceanu, atitudini, afirmații. O să discutăm cu grupurile în ultima săptămână din ianuarie și o să luăm în discuție și asta. (…) Colegii mei spuneau că există anumiți membri ALDE, poate chiar dumnealui, care negociază în ascuns cu PNL sau neoficial. (…) Pe de o parte, negociază cu PNL, iar pe de altă parte critică Guvernul și PNL și fac pe singurii din opoziție și asta a deranjat foarte mult”, a spus liderul PSD.

Dragnea a comentat că PSD i-a oferit lui Tăriceanu poziția a doua în statul român, cea de președinte al Senatului, și a avertizat că acesta ocupă funcția în principal cu voturile PSD și UNPR, refuzând însă un comentariu tranșant cu privire la planurile de revocare.