Dragnea îl critică dur pe Orban: Un măscărici. Numai un om frustrat, un om cu probleme urăște femeile

Publicat: 20 04. 2019, 18:02

„Este un măscărici! Am înțeles că a fost la noi în județ azi, în Teleorman. Va primi răspunsul pe măsură. Și-a permis să jignească a nu știu câta oară femeile. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor doamnelor și domnișoarelor din România și din PSD. Dar rețineți, numai un om frustrat, un om cu probleme urăște femeile”, a declarat Liviu Dragnea.

Și premierul Viorica Dăncilă a reacționat la declarația lui Orban.

„Am văzut astăzi un așa zis lider de partid care și-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare. Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate. Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor și cu femeile din România, noi vom câștiga, iar el va pierde”, a spus și Dăncilă.

Președintele PNL, Ludovid Orban, a criticat-o sâmbătă, în timpul unui miting la Alexandria, pe Maria Grapini.

„Aduceți-vă aminte ce a făcut, nici nu îi știu bine numele. Cum o cheamă pe europarlamentarul care a vrut să fure la vot în Parlamentul European? Grapini! Grapini a vrut să fure la vot în văzul întregii Europe”, a spus Orban.