Dragnea: Nu vreau să jigniți cetățenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ștefănescu cu MRU, „deși poate folosește tot atâtea … parfumuri și creme”

Publicat: 17 11. 2012, 16:05
Actualizat: 08 08. 2014, 04:09

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a spus, sâmbătă, la Bistrița, că nu vrea să fie jigniți cetățenii din Teleorman prin a o compara pe Cătălina Ștefănescu cu Mihai Răzvan Ungureanu, liderul PSD Victor Ponta adăugând: „deși poate folosește tot atâtea … parfumuri și creme”.

„Cătălina Ștefănescu candidează în Teleorman și nu vreau să jigniți cetățenii din Teleorman comparând-o pe Cătălina Ștefănescu cu MRU”, a spus Dragnea.

„Deși poate folosește tot atâtea … parfumuri și creme”, a adăugat Ponta.

Cătălina Ștefănescu este candidatul USL pentru Colegiul de deputat nr. 1 din județul Teleorman.

După ce, recent, tânăra a intrat în atenția presei, PSD a precizat că „în evaluarea candidaturii sale au fost luate în considerare studiile universitare și activitatea sa politică anterioară din cadrul Organizației PSD Vâlcea și apoi la Secretariatul General al partidului”, arătând că aceasta a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Secția Limbi Moderne Aplicate, din cadrul Universității București și a urmat studiile master „Politici publice și integrare europeană”, la Școala Națională de Studii Politice și Administrative din București. „Vorbește fluent engleza, portugheza și rusa. Este membră PSD din anul 2008”, a menționat sursa citată.