Dragnea: Să nu credeți că în USL este foarte multă fericire pentru colaborarea cu UDMR

Publicat: 10 12. 2012, 13:28
Actualizat: 24 05. 2015, 05:06

Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în USL „nu este foarte multă fericire” în privința colaborării cu UDMR, dar discuția trebuie să aibă loc.

„Vom purta discuții și apoi vom comunica ce decizii vom lua în comun. Nu este un subiect foarte ușor, nu este ușor să promovezi o asemenea idee, să o justifici, dar eu cred că întâlnirea de care am vorbit merită să aibă loc. Să nu credeți că în USL există foarte multă fericire „, a spus social-democratul, adăugând că întâlnirea va avea loc astăzi sau mâine.

El a susținut că discuția privind colaborarea cu UDMR a avut loc în cadrul USL într-un cerc restrâns înainte ca Victor Ponta să anunțe oficial posibila colaborare cu Uniunea.

Deși Crin Antonescu a precizat că nu știa despre cooptarea UDMR la guvernare, Liviu Dragnea susține că președintele Antonescu a fost prezent la discuțiile „restrânse” din USL.

Surse din USL au declarat pentru gândul că Liviu Dragnea și Crin Antonescu nu susțin ideea cooptării UDMR în echipa guvernamentală, spre deosebire de premierul Victor Ponta.