Dragnea se plânge de turismul electoral din Teleorman: „A devenit o atracție turistică”

Publicat: 06 11. 2014, 11:49
Actualizat: 19 05. 2015, 08:32

Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, susține că „Teleormanul a devenit o atracție turistică” în primul tur al alegerilor prezidențiale, precizând că au fost multe voturi pe listele suplimentare.

„Mie mi s-a părut puțin ciudat, la Cluj, 25.000 de oameni au votat pe listele suplimentare brusc. Și la Teleorman au fost mulți pe listele suplimentare. Bine, noi am fost mândri că a devenit dintr-o dată atracție turistică, dar o să fim mai atenți în turul doi. Eu nu spun că nu s-a votat corect, dar știu că cei de pe listele suplimentare mai mult de 99% au votat cu Klaus Iohannis”, a declarat Dragnea.

Întrebat de unde are asemenea informații privind votul de pe listele suplimentare, Dragnea a răspuns: „nu e foarte greu să-ți dai seama când faci analiza serioasă la secțiile de vot”.

Pesedistul a ținut să îi avertizeze pe cei de la ACL că la turul al doilea vor fi mai atenț, „dacă vin autocare, microbuze, trenuri” și o să se uite de unde vin.

„Cred ca Teleormanul dezvoltându-se foarte mult a devenit o atracție turistică”, a încercat Dragnea să ironizeze voturile de pe listele suplimentare.