Elena Băsescu îl acuză pe Victor Ponta de un nou PLAGIAT

Publicat: 30 07. 2014, 11:23
Actualizat: 04 12. 2015, 12:48

Premierul Victor Ponta este acuzat, din nou, de plagiat. De data aceasta, prim-ministrul este acuzat că s-a folosit de sloganul din 2010 al primarului Chișinăului, Dorin Chirtoacă, același „Schimbare până la capăt”. Acuzația de plagiat a fost făcută de fiica președintelui, Elena Băsescu, pe contul personal de Facebook.

„Dottore Ponta a copiat sloganul pe care Partidului Liberal din Republica Moldova îl are încă din 2010 („Schimbarea până la capăt”) și îl va folosi în campania sa pentru prezidențialele din acest an. L-a plagiat astfel fără pic de rușine pe primarul din Chișinău, Dorin Chirtoacă”, a scris ea, pe rețeaua de socializare.

Sloganul lui Chirtoacă

Sloganul lui Ponta

Sloganul a fost folosit de Victor Ponta la lansarea candidaturii pentru prezidențialele din toamnă, la evenimentul de marți, de la Craiova.

În urmă cu aproximativ o săptămână, Victor Ponta a plagiat un grafic din Ziarul Financiar, fără a cita sursa, prezentându-l într-o conferință de presă, alături de ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, pe subiectul reducerii CAS la angajator.