Elena Udrea elucidează misterul unei fotografii controversate

Publicat: 10 10. 2014, 19:03
Actualizat: 10 10. 2014, 19:13

A fost ținta ironiilor în rândul internauților, după ce a apărut într-o fotografie în care părea că-și arată bustul unui susținător. Acum, Elena Udrea a venit cu precizarea, mult mai simplă decât ar părea. „Îmi aranjam sutienul”, a scris candidatul Partidului Mișcarea Populară, pe contul de Facebook.

„O întrebare frământă mințile multora. Oare ce făcea Udrea în această poză?Răspuns simplu: îmi aranjam sutienul. Asta după ce mă agitasem ore întregi în mulțime, făcând poze, îmbrățișând oamenii, luând copiii în brațe, aplecându-mă, ridicându-mă șamd”, a scris ea.

În plus, Elena Udrea nu a ratat ocazia de a răspunde glumelor tot cu o ironie, sugerând că o femeie nu poate fi președinte pentru că poartă sutien.

„Înțeleg că, după nenorcirea tocurilor, mai vine una: cea a sutienului. Încă un motiv pentru care o femeie nu poate fi Președinte! Ce noroc pentru contracandidații mei bărbați!”, a mai scris ea.

Aflată la festivalul „Toamna Severineana”, în timpul unei vizite electorale în Drobeta Turnu Severin, Elena Udrea și-a aranjat sutienul chiar în timp ce vorbea cu unul dintre simpatizanți.  Imaginea a fost distribuită pe site-urile de socializare, aceasta devenind virală.