Elena Udrea este convinsă că românii vor vota o femeie la Președinție în acest an

Publicat: 25 08. 2014, 07:20
Actualizat: 08 04. 2019, 20:50

Întrebată dacă din punctul său de vedere românii ar putea să voteze o femeie la alegerile prezidențiale, Elena Udrea a răspuns afirmativ, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Categoric da. Am auzit de atâtea ori în această seară și femei și bărbați spunând că o femeie poate conduce, o femeie poate rezolva problemele acestei țări. Am auzit de la femei spunând: «Da, este vremea noastră, trebuie să votăm o femeie», încât sunt convinsă că românii vor vota o femeie în acest an”, a spus Udrea.

Elena Udrea a participat, duminică, la Zilele Sebeșului, oprindu-se mai întâi la un centru comercial din oraș de unde și-a cumpărat mai multe articole de îmbrăcăminte sport.

„Am plecat ieri pe fugă și am uitat să îmi iau un echipament sportiv. În fiecare dimineață fac mișcare. Mâine o să fiu la Alba, nu aveam nimic, un echipament în care să pot să alerg mâine așa că mi-am luat niște adidași și un echipament în care să pot să fac sport. Să încurajăm sportul chiar dacă suntem în campanie”, a spus Udrea.

Ulterior, însoțită de președintele PMP Alba, deputatul Clement Negruț, Elena Udrea s-a îndreptat spre zona unde aveau loc manifestările de „Zilele Orașului”. Ea s-a fotografiat și a vorbit cu oamenii, iar la un moment dat s-a oprit să mănânce mici la o terasă din oraș, spunând că sunt „la fel de buni ca și cârnații de Pleșcoi”.

 

În timpul vizitei, Udrea s-a întâlnit cu deputatul PSD, Ioan Dârzu, liderul PSD Alba, cu care s-a salutat.

Președintele PMP, Elena Udrea, va susține, luni, o conferință de presă la Alba Iulia.