Elena Udrea nu exclude o revenire în conducerea PDL

Publicat: 13 12. 2012, 21:14
Actualizat: 14 07. 2016, 15:42

Elena Udrea nu exclude o candidatură pentru o funcție de conducere în PDL la umătorul congres al partidului.

„O să analizez și o să văd dacă este oportun să candidez pentru o funcție de conducere în PDL. Depinde foarte mult ce vrea partidul mai departe, sunt formule în care n-aș vrea să fac parte din conducere”, a declarat Udrea, la B1 tv.

Ea a explicat că, de exemplu, nu ar dori să facă parte dintr-o conducere a PDL care își propune o colaborare cu PSD, precizând că aceasta nu este o discuție în partid.

Pe de altă parte, Udrea a criticat strategia de comunicare a PDL după alegerile locale, susținând că democrat-liberalii ar fi trebuit să vorbească despre ce a făcut guvernul Boc, mai ales că măsurile luate de acesta au fost continuate de executivul condus de Victor Ponta.

„Suntem un partid de opoziție, strategia de comunicare a PDL mi s-a părut greșită, când după locale a fost ascuns Guvernul Boc. Strategia a fost de a nu se vorbi despre ceea ce a făcut Guvernul Boc, ne-am comportat ca și cum aveam de ce să ne fie rușine. (…) Guvernul Ponta continuă acum măsurile luate de Guvernul Boc”, a spus Udrea.

Democrat-liberalii se întrunesc mâine în ședința Colegiului Director pentru a decide ce vor face ca urmare a rezultatului prost în alegerile parlamentare. Chiar dacă sunt voci care cer demisia lui Blaga, liderul PDL își va pune, cel mai probabil, la bătaie mandatul de președinte la un congres extraordinar care ar urma să aibă loc în martie.