Eugen Tomac, mesaj de Anul Nou: România, îți mulțumesc! / Care este cel mai important obiectiv pe anul 2020

Publicat: 31 12. 2019, 16:39

Eugen Tomac a mărturisit că anul acesta a fost unul plin de porvocări, de obstacole greu de depășit, dar până la urmă a realizat tot ce părea greu de realizat.

De asemenea, președintele PMP a anunțat care sunt principalele obiective pentru anul 2020. „Din punctul meu de vedere, cel mai important obiectiv pentru 2020 este revenirea la alegerea primarilor și președinților de consilii județene în două tururi de scrutin. Dacă în luna februarie nu ducem acest obiectiv la bun sfârșit, ratăm o șansă unică de a oferi României o nouă perspectivă. Dacă în luna februarie nu ducem acest obiectiv la bun sfârșit, ratăm o șansă unică de a oferi României o nouă perspectivă.

Revenirea la alegerile primarilor în două tururi ar însemna sancționarea democratică, prin vot, a tuturor derapajelor ultimilor ani ale guvernării roșii. La o simplă analiză, asta ar însemna sa lăsam PSD cu doar 4 președinți de Consiliu Județean, din 29 câte are în prezent, fără primari în Capitală și cel puțin în încă zece municipii reședință de județ, precum Craiova, Constanța, Bacău, Galați, Pitești, Bistrița-Năsăud, Zalău, Focșani, Giurgiu sau Drobeta-Turnu Severin.

Rezultatul alegerilor locale sunt oglinda alegerilor parlamentare. De aceea, trebuie acționat cu mult curaj și convingerea că facem ce trebuie pentru români.”