Eurodeputat PSD: PPE, un cor de bârfitoare. Răzvan Popa: „Un grup care atacă România!”

Publicat: 19 03. 2019, 13:28
Actualizat: 25 03. 2019, 20:27

„Acest tip de a comunica public bârfe este scandalos. Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un președinte de partid afiliat PPE, nu de orice politician.

Cum ar fi dacă ne-am apuca și noi să spunem că am aflat din interiorul PPE diverse lucruri, doar pentru că am putea face acest lucru? Frank Engel și cei din PPE, prin acest tip de comportament, arată că sunt lipsiți de onoare și sunt doar un cor de bârfitoare ale Parlamentului European.

Aceasta este familia politică din interiorul căreia PNL vrea să reprezinte România la Bruxelles. Românii trebuie să știe cine sunt cei din PPE – un grup care atacă România chiar și prin astfel de abordări murdare și inacceptabile în politica europeană”, susține Răzvan Popa.

Reacția eurodeputatului PSD Răzvan Popa vine după ce Frank Engel, europarlamentar luxemburghez, șeful Partidul Creștin-Social, membru în PPE, a relatat, într-un interviu acordat Ziare.com, că premierul Viorica Dăncilă le-a spus eurodeputaților socialiști că „nu există corupție în România, este doar o manieră diferită, cultural vorbind, de a mulțumi cuiva”.