Fiica lui Corneliu Vadim Tudor intră în cursa electorală / Ce PRIMĂRIE vizează Lidia Vadim Tudor

Publicat: 02 04. 2024, 20:57
Actualizat: 02 04. 2024, 20:57

Livia Vadim Tudor, fiica lui Corneliu Vadim Tudor a luat decizia de a candida pentru funcția de primar al Sectorului 5. Lidia Tudor, care se ocupă încă din anul 2015 de Revista România Mare, în calitate de redactor șef, este susținută în cursă de formațiunea lui George Simion, AUR.

Fiica lui Vadim Tudor afirmă că este „get-beget din Sectorul 5”, fiind născută și crescută acolo. Ea spune că a ajuns să cunoască îndeaproape problemele sectorului.

Sunt născută, am crescut, am învățat, m-am dezvoltat în Sectorul 5, deci sunt get-beget din Sectorul 5 și în toți acești ani am avut ocazia să cunosc îndeaproape problemele cu care se confruntă cetățenii acestui sector, de la aspecte care țin de siguranță a copiilor în școli, grădinițe și licee, până la chestiuni ce țin de Sănătate Publică, lipsa sau, acolo unde a fost cazul, ineficiența programelor de prevenție în rândul tinerilor, de reabilitarea și consolidarea blocurilor, de canalizare și asigurarea apei potabile, de asfaltarea străzilor de care mulți primari până acum nu s-au ocupat în anumite zone care nu sunt atât de vizibile în sector, dar în care oamenii trăiesc.

Lidia Vadim Tudor mai spune că trecutul și viitorul ei sunt în acest sector.

Acest lucru justifică în prezent candidatura mea la Primăria Sectorului 5. Îmi doresc ca toți cetățenii acestui sector să se simtă în sectorul 5 acasă!

CITEȘTE ȘI: