Fiica lui Mircea Cosma a ajuns în Parlament, după ce doi deputați au renuțat la mandate

Publicat: 21 12. 2016, 17:45
Actualizat: 03 10. 2018, 00:21

Potrivit conducerii Partidului Social Democrat, filiala Prahova, primul care a anunțat că renunță la mandatul de deputat este primarul comunei Cornu, Cornel Nanu. „M-a anunțat duminică că renunță la mandatul de deputat. Așa a declarat. Aștept însă și hârtia oficială” a declarat Bogdan Toader, președintele PSD Prahova

În locul lui Cornel Nanu, care este primar al comunei Cornu din 1989, devine deputat următorul de pe lista PSD, și anume consilierul local Ploiești, Răzvan Ursu.

Ludmila Sfârloagă, vicepreședintele Consilului Județean Prahova, aleasă deputat, a renunțat și ea la mandatul de parlamentar. „Mi-a spus că dorește să continue activitatea la Consiliul Județean. Vrea să rămână aici pentru că avem de continuat mai multe proiecte pe care ni le-am asumat. Și-ar fi dorit să fie și parlamentar dar rămâne aici” a precizat Bogdan Toader, care deține si funcția de președinte al Consiliului Județean Prahova.

Odată cu retragerea Ludmilei Sfârloagă, deputat ar deveni Andreea Cosma, fiica lui Mircea Cosma, fost președinte PSD Prahova. Deocamdată, însă, mandatul acesteia nu a fost validat, urmând să se ia în discuție dosarul Andreei Cosma și al lui Răzvan Ion Ursu în următoarea ședință a comisiei de validare și ulterior în plen.