Fiul lui Adrian Năstase anunță pe Facebook că face public „un fel de testament ” al tatălui său lăsat înainte să se împuște

Publicat: 30 06. 2012, 10:58
Actualizat: 30 06. 2012, 10:59

Andrei Năstase, fiul cel mare al fostului premier Adrian Năstase, care s-a împușcat aseară, a postat un mesaj pe site-ul de socializare Facebook în care anunță că mâine va citi „testamentul public” al tatălui său.

„Voi citi mâine, de ziua tatălui meu, la spitalul unde este internat, scrisoarea lăsată de dânsul….”un fel de testament public”, anunță pe Facebook Andrei Năstase.

Momentul este ales special, mâine fiind ziua de naștere a lui Adrian Năstase, acesta împlinind 62 de ani.

CLICK pentru a mări

„Doresc să mi se alăture toți cei care, trecând peste rațiuni politice, pot asculta testamentul celui care, pentru mine, este, înainte, tatăl și nu politicianul Adrian Năstase. Cred că tata are acum, mai mult ca niciodată, nevoia să știe că nu este singur. Să simtă de această zi a lui când, cu ajutorul lui Dumnezeu, va putea împlini 62 de ani de viață că încă sunt oameni care-l privesc ca noi…..”, a scris pe Facebook Andrei Năstase.

Fiul cel mare are și un mesaj de susținere pentru tatăl său, dedicându-i și o poezie de Adrian Păunescu „Colind pentru tata bolnav”.

„Îmi revin în memorie, în aceste momente grele, îndemnurile tatălui meu. Citește! Citesc acum tata! Acum când, îmi doresc să fac orice, să vii acasă sănătos! Mi-au zburat gândurile către marele prieten și poet Adrian Paunescu…”, a scris pe peretele său Andrei Năstase.