Florin Cîțu, declarații despre candidatura la prezidențiale: „În acest moment nu. Avem foarte multe de făcut la guvernare”

Publicat: 25 06. 2021, 18:52

Premierul Florin Cîțu a spus, vineri, că nu se gândește, în acest moment, la o eventuală candidatură a sa la funcția de președinte al României la alegerile din 2024.

Cîțu a afirmat, într-o conferință de presă susținută la Piatra Neamț, că nu este cazul să se discute acum despre candidaturi, spunând că, atunci când va fi desemnat candidatul pentru funcția de șef al statului, PNL va alege pe cel mai bine clasat la momentul respectiv.

Florin Cîțu: „Avem foarte multe de făcut”

„În acest moment nu. Avem foarte multe de făcut la guvernare. Avem o campanie internă pentru PNL. PNL întotdeauna va alege un candidat la preşedinţia României – cel care va fi cel mai bine clasat atunci, nu vorbim acum. Ştiu că s-au antepronunţat alţii. Acum nu este momentul”, a spus Cîţu.

Ludovic Orban: „Nu scot din calcul…”

Ludovic Orban, contracandidatul său, spunea luna trecută că ia în calcul să candideze la președinție în 2024: „Sigur că odată ce candidez la președinția PNL, nu scot din calcul nici această perspectivă”, declara Orban.