Florin Cîțu: În premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor și va depăși și Polonia dacă menținem ritmul actual

Publicat: 29 10. 2021, 23:19
Actualizat: 29 10. 2021, 23:21
Florin Citu

Premierul interimar, Florin Cîţu, anunţă printr-o postare pe Facebook, că țara noastră are cea mai performantă redresare economică din Europa și pentru prima dată, România a depăşit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. El spune că dacă acest ritm se va menține, în curând vom depăși și Polonia. 

„În premieră, România a depășit Ungaria la PIB pe cap de locuitor. Vestea bună este că va depăși și Polonia, așa cum anunță Banca Mondială. Desigur, pentru asta trebuie să menținem ritmul actual”, a declarat Florin Cîțu.

El a precizat că acesta este un nou semnal că măsurile pe care Guvernul le-a luat au fost cele corecte, chiar și în această perioadă de criză.

„Este un nou semnal că măsurile luate au fost cele potrivite, chiar și în perioadă de criză sanitară. Avem cea mai bună redresare economică din Europa, iar asta înseamnă că suntem pe drumul cel bun. Important este să nu facem pași în spate”, a scris Flori Cîțu, pe pagina sa de Facebook.