Florin Roman, despre Avocatul Poporului: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!

Publicat: 14 01. 2021, 15:21
Florin Roman, despre Avocatul Poporului: Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!. Sursa: MEDIAFAX FOTO

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a postat pe Facebook un mesaj prin care a dat de înțeles că Renate WEber, Avocatul Poporului, ar urma să fie înlocuită în funcție.

Într-un mesaj plin de ironii, Roman susține că Renate Weber ar trebui să plece din funcția de Avocat al Poporului, acuzând-o pe această că ar fi fost „unealta politică a PSD”.

„Cu toată agitația din ultima vreme, am omis să fac un anunț cu adevărat important, unul cu greutate:  Distinsa doamnă Renate Weber se pregătește să plece acasă!

Gata! Ne-a fascinat destul cu prezența diafană, cu vorbele mieroase și cu așa-zisa iubire față de țară și compatrioți.
Doamna Renate Weber, Avocatul Poporului, această neînduplecată «luptătoare» pentru drepturile și libertățile cetățenilor români trebuie să plece.

V-am spus…o doamnă! un monument de rafinament, pe care noi, muritorii, nu îl mai merităm și de aceea nu putem să îi mai stăm în cale”, a scris Florin Roman pe Facebook.

Roman: Nici nu știm că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD!

Totodată, în cadrul aceluiași mesaj, Florin Roman le cere colegilor de coaliție să convoace o sesiune extraordinară a Parlamentului în vederea înlocuirii lui Renate Weber.

El a ironizat-o în continuare pe actuala deținătoare a funcției de Avocat al Poporului, despre care spune că ar fi „măcelărit justiția”.

„Mai ales că nici nu știm că doamna a măcelărit justiția și nici nu a fost unealta politică a PSD! Eh, vor zice unii…« astea au fost doar vorbe răutăcioase».

V-am dat și cel mai important argument…am înțeles că doamna Weber are treburi mai importante, iar noi chiar o încurcăm.

Stimați colegi din coaliție,

Propunem o nouă numire în funcția de Avocat al Poporului? Și convocăm o sesiune extraordinară a Parlamentului?

Eu abia aștept!”, a adăugat liderul deputaților PNL, Florin Roman.