Fostul fotomodel, nominalizat la Sănătate, s-a înscris în PNL. Ce funcție a primit

Publicat: 19 05. 2016, 22:23
Actualizat: 31 08. 2016, 11:00

„Un tânăr deștept, harnic și curat”, l-a descris și prim-vicepreședintele PNL, Cristian Bușoi, care a confirmat la rândul său informația.

Andrei Baciu a fost, de altfel, prezent miercuri la lansarea programului electoral al canditatului PNL pentru Primăria Capitalei, Cătălin Predoiu.

Deși inițial îl propusese pe Andrei Baciu pentru postul de ministru al Sănătății, în noiembrie 2015, după ce pe Facebook au început să circule fotografii în care Andrei Baciu apărea în lenjerie intimă, ca model, premierul Dacian Cioloș a decis să facă o altă nominalizare.

Nominalizarea lui Andrei Baciu la Ministerul Sănătății a fost, de asemenea, contestată de medici și manageri de spitale, care s-au arătat contrariați de propunerea premierului. Aceștia motivau că Baciu nu are nici pregătirea, nici experiența necesare pentru a conduce o instituție publică de dimensiunea și greutatea celei pentru care a fost propus, care se ocupă de întreg sistemul sanitar.

Copreședintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat în repetate rânduri, după instalarea Guvernului Cioloș, că „ușa PNL” este deschisă atât premierului, cât și tehnocraților care pot aduce un suflu nou.