Gabriela Firea, prima declarație după ce Pandele a obținut un nou mandat la Voluntari

Publicat: 06 06. 2016, 15:40
Actualizat: 07 06. 2016, 17:27

„A câștigat și soțul meu și îl felicit. Pentru noi ca familie va fi mai dificil, pentru că vom fi ocupați. Eu și echipa mea de consilieri generali vom avea o muncă dificilă și grea, dar în mod sigur încununată de succes”, a declarat Gabriela Firea, cea care a câștigat alegerile locale pentru Primăria Capitalei în urma alegerilor de duminică.

Întrebată dacă îi va cere soțului ei sfaturi, Gabriela Firea a spus că se consideră un om pregătit și care cunoaște legislația, dar „voi cere sfatul tuturor celor care cred că pot să mă ajute să iau o decizie bună, fie că e vorba de soțul meu sau de primarii de sector „.

Gabriela Firea a obținut, potrivit datelor provizorii, 45,5% din voturile valabil exprimate în București, fiind urmată de Nicușor Dan (USB) și pe locul trei de Cătălin Predoiu, candidatul liberal.

La Voluntari, Florentin Pandele a reușit să câștige cel de-al cincilea mandat de primar, după ce a candidat ca independent. Potrivit datelor provizorii BEC, Florentin Pandele a obținut 67% din voturi, adică 10.032, în comparație cu al doilea clasat- Robert Frunză, din partea PSD, care a primit 2.029 de voturi.