Gabriela Firea susține că i-a fost spart biroul de la Senat

Publicat: 31 03. 2015, 08:36
Actualizat: 27 03. 2019, 12:31

This browser does not support the video element.

Senatoarea Gabriela Firea a dezvăluit jurnaliștilor prezenți în fața biroului președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că i s-a spart biroul din Senat. Aflat lângă ea, liderul grupului PSD, Ilie Sârbu, a părut că nu știe despre acest incident. 

Firea a precizat că femeia de serviciu a constatat, vineri dimineața, că, în noaptea de joi spre vineri, geamul de la ușa biroului a fost spart, ușa fiind închisă, dar că ea a aflat despre acest lucru doar luni după-amiaza și că va fi sesizată Poliția, așteptând însă să vadă și filmarea.

„Doamna de serviciu a găsit acest geam de la ușa de birou spart, vineri dimineața. Am solicitat imaginile pentru a vedea cine a intrat, după terminarea programului, la grupul nostru și vom afla în acel moment cine a fost, cine a intrat sau a dorit să dacă acest lucru și dacă poartă și un mesaj sau este doar un incident banal. Sper să fie o întâmplare și nu altceva”, a spus Firea.

Ea a adăugat că din relatările colegilor parlamentari rezultă că nu a mai existat un astfel de incident în Senat.

„Nu pot să nu-mi pun un semn de întrebare de ce tocmai biroul meu. Sunt curioasă cine a făcut acest lucru”, a afirmat Firea.

Întrebată dacă în birou existau și documente de la comisia care anchetează cazul Nana, Firea a răspuns că da, dar că nu vrea să facă speculații și nu poate fi spus acum că ar exista o legătură directă între incident și audierile de la Parchet în această speță.