Gabriela Vrânceanu Firea, aleasă președinte PSD Ilfov. Soțul său, Florentin Pandele, a devenit vicepreședinte

Publicat: 24 02. 2013, 17:48
Actualizat: 19 05. 2015, 00:23

Conferința județeană a PSD Ilfov a ales-o, cu unanimitate de voturi, pe Gabriela Firea în funcția de președinte al organizației, din echipa de conducere aleasă făcând parte, ca vicepreședinte, și soțul acesteia, Florentin Pandele.

Votul a fost deschis, cu ridicarea mâinii, în condițiile în care pentru funcția de președinte a fost depusă doar candidatura Gabrielei Firea.

După alegerea sa, Gabriela Firea a propus și echipa de conducere, din care fac parte Marian Ghenu – președinte executiv și Iancu Petru – secretar general.

Printre vicepreșdinți se numără Florentin Pandele, primarul localității Voluntari și soțul Gabrielei Firea, dar și deputatul Ninel Peia.

Gabriela Firea a ocupat până în prezent funcția de președinte interimar al PSD Ilfov, fiind numită în această calitate de către BPN al PSD.

PSD Ilfov a votaT în cadrul Conferinței județene, două rezoluții prin care își exprimă susținerea pentru candidatura Ecaterinei Andronescu pentru funcția de vicepreședinte național și pentru candidatura lui Robert Negoiță pentru funcșia de vicepreședinte regional la Congresul din aprilie.

Rezoluția a fost adoptat că unanimitate de voturi, la propunerea președintelui interimar al organizației, Gabriela Firea, care candidează pentru funcția de președinte al PSD Ilfov.