Gafa făcută de Cioloș chiar în conferința de lansare a propriului partid. Ce i-au suflat colegii săi. VIDEO

Publicat: 30 03. 2018, 16:42

This browser does not support the video element.

„Partidul se va numi Mișcarea România 100″, a spus Dacian Cioloș, înainte să fie corectat de colegii din spatele lui, care i-au șoptit „Împreună”. 

„Ne dorim să inspirăm oamenii care cred că România merită o nouă clasă politică. O clasă politică cu toleranță zero față de corupție, nepotism și nesimțire. Avem nevoie de voi, de fapt avem nevoie unii de alții. În următoarele luni, Mișcarea România Împreună va căpăta o existență formală și vom începe pregătirile pentru alegerile care vor urma. Avem nevoie acum de cât mai mulți simpatizanți și voluntari care să poată să pună umărul și să ajute. Oameni gata să își asume că schimbarea se face nu pentru ei ci cu ei. Oameni care sunt gata să doneze timp și bani pentru a construi o clasă politică așa cum ar trebui să avem. Oameni care atunci când partidul va primi aprobarea judecătorească să devină membri de partid”, a adăugat președintele fondator al partidului.

Anunțul a fost făcut și în cadrul unui eveniment intern al platformei România 100, transmis pe Facebook, la care au participat mulți miniștri din Guvernul Cioloș, printre care Vlad Voiculescu și Dragoș Pâslaru, dar și fostul purtător de cuvânt al Executivului condus de Cioloș, Liviu Iolu.