GÂNDUL LIVE. Gabriel Berca: „În acest moment, Traian Băsescu nu mai are resurse politice, are în schimb viziune”

Publicat: 19 06. 2012, 02:36
Actualizat: 23 06. 2012, 09:40

Senatorul PDL Gabriel Berca a susținut, la GÂNDUL LIVE, că măsurile dure pe care președintele Traian Băsescu și le-a asumat i-au consumat șefului statului resursele politice. „În acest moment, Traian Băsescu nu mai are resurse politice, are în schimb viziune. E un om cu o viziune politică și cu un fler politic desăvârșit. E greu după opt-zece ani să mai ai resursă politică, mai ales după o perioadă grea, în care s-au luat măsuri foarte grele și care au fost aduse la cunoștința cetățenilor de către Traian Băsescu și atunci resursa politică este finalizată. Însă viziune politică are@, a spus Berca.

Liderul PDL a precizat că nu se va disocia niciodată de Traian Băsescu. „Nu mă voi disocia niciodată de Traian Băsescu în raport cu viziunea sa politică”, a spus el.

Întrebat dacă șeful statului aduce în acest moment mai degrabă deservicii PDL decât avantaje, Berca a răspuns: „Am simțit de multe ori mergând în teritoriu spunând „sunteți ai lui Băsescu și nu vă votez”, dar percepțiile sunt de o anumită natură, realitățile sunt altele”

Liderul democrat-liberal a apreciat că și Elena Udrea are în acest moment „resursa politică epuizată pentru că a fost în centrul atenției și de foarte multe ori atacată nemeritat”.