Geoană toarnă din ședința PSD: Ponta și Dragnea sunt convinși că au pierdut alegerile din cauza unei „forțe supranaturale”. Unde au localizat-o

Publicat: 27 11. 2014, 23:07
Actualizat: 27 11. 2014, 23:11

Mircea Geoană a povestit că în ședința de joi a PSD, liderii partidului au dat vina pe o „forță supranaturală” pentru pierderea alegerilor.

„Victor Ponta pierde alegerile la 1 milion de voturi și, surpriză, vinovatul sunt eu. E o formă de disperare. (…) Ponta a mimat că își depune mandatul. Nu a fost nicio discuție cu privire la analiza acestor alegeri. Au fost discuții despre Facebook, că a fost o forță supranaturală care l-a împiedicat pe Ponta să câștige alegerile  La sfârșit i-a șantajat cu mandatul de președinte și premier. I-a șantajat. Nu cred că plânge cineva după Ponta la sefia partidului, dar de pierderea guvernării da. (…) Guvernarea se va pierde și Ponta va avea timp să mănânce popcorn ca aliment de bază”, a spus Geoană, la Gândul LIVE, explicând că cei care decid în PSD nu au înțeles nimic din ceea ce s-a întâmplat între cele două tururi: „La un astfel de cataclism electoral, când se schimbă starea de spirit, când se întâmplă un fenomen social și nu avem dreptul să invocăm forțe oculte din străinătățuri care intră în facebook-ul românesc... s-a încercat o explicație puerilă. Dacă oamenii din pSD umblă cu astfel de gogorițe înseamnă că fie sunt neserioși, fie nu înțeleg ce se întâmplă în realitate”.