Geoană: Voi acționa pentru a reda adevăraților membri, simpatizanți PSD un partid profund democratic

Publicat: 07 01. 2015, 12:07
Actualizat: 07 01. 2015, 13:55

„Singurul meu interes este să dau milioanelor de români care m-au votat șansa de a fi reprezentați de un partid de stânga autentic”, a scris Geoană, miercuri, pe contul său de Facebook.

El susține că va „acționa cu toată energia pentru a reda adevăraților membri și simpatizanți ai PSD un partid profund democratic, modern și deschis către societate, eliberat de minciună, corupție și impostură”.

„Nu doresc să provoc o ruptură a partidului pe care l-am condus. Dacă însă frica, comoditatea sau complicitatea unora vor face ca PSD să rămână prizonierul aceleiași clici corupte și dictatoriale de la vârful său, atunci voi avea datoria de a chema alături de mine într-un nou proiect politic pe toți acei oameni integri care cred într-o stânga adevărată, modernă și europeană, deschis colegilor din PSD, dar și oamenilor de stânga care se simt nereprezentați de actualul PSD și de clasa politică românească”, adaugă Geoană.

Senatorul Mircea Geoană a fost exclus din PSD într-o ședință a Comitetului Executiv Național al partidului de la sfârșitul lunii noiembrie.