Grindeanu, întrebat dacă s-a gândit la demisie: Ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă

Publicat: 06 02. 2017, 19:25
Actualizat: 27 03. 2019, 05:35

”Nu aș vrea să trec la lucruri personale, pentru că aici vorbesc ca prim ministru (..) Eu v-am spus hotărârea mea ca prim-ministru, ceea ce gândesc singur câteodată e cu totul altă problemă din toate punctele de vedere”, a răspuns Grindeanu, întrebat dacă s-a gândit să demisioneze.

Totodată, întrebat dacă își reproșează ceva în ultima perioadă, șeful Executivului a evitat un răspuns, reiterând că din partea ministerului Justiției a existat o lipsă de dialog și ”poate neexplicarea” OUG 13.

”E bine și pentru viitor și pentru cei ce vor veni, acest semnal e extrem de important și îl iau ca atare”, a adăugat el referindu-se la proteste, menționând că Guvernul Grindeanu nu este primul care a dat OUG pentru modificarea Codurilor.

Întrebat dacă între el și liderul PSD, Liviu Dragnea, există un conflict, Grindeanu a replicat că nu vrea să răspundă „la asemenea speculații”.

Am fost azi la ședința de grup împreună, au fost în Parlament, ați văzut susținerea pe care coaliția o dă în continuare Guvernului. Eu cred că lucrurile sunt cât se poate de clare”.