Grindeanu s-a întâlnit cu Dragnea înainte de moțiune. Premierul: „Lucrul acesta nu este posibil”

Publicat: 21 06. 2017, 11:35

This browser does not support the video element.

Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu au discutat la Palatul Parlametului, miercuri dimineața, înainte de votul pe moțiune.

Premierul Sorin Grindeanu a declarat că a avut o întâlnire cu Liviu Dragnea în această dimineață. „Dânsul continuă să riște, cerând să demisionez înainte de a intra în sala de vot. Lucrul acesta nu este posibil, așa că mergem la vot”, a declarat Grindeanu.

Grindeanu a ajuns în Parlament cu o oră înainte de votul pe moțiunea de cenzură și a declarat că este optimist în legătură cu ce se va întâmpla în plen.

„Sunt optimist. Vreau binele României”, a comentat premierul Sorin Grindeanu.

Premierul a ajuns în jurul orei 10.00 la Palatul Parlamentului, iar la ora transmiterii știrii, este în birou cu Victor Ponta, deputatul de Timiș- Adrian Pau, Daniel Constantin, fostul copreședinte ALDE și cu deputatul PSD de Iași, Nicolae Bănicioiu.

După întâlnire, Victor Ponta a declarat și el că nu s-a ajuns la o soluție în întâlnirea cu liderii PSD și ALDE.

„Am vorbit și cu domnul Tăriceanu și cu domnul Dragnea să găsim o soluție, nu am găsit-o din păcate. Soluția este guvernul Grindeanu 2, PSD-ALDE. Un prim-ministru cu adevărat la Palatul Victoria, nu la sediul din Kiseleff și în acest fel neajungând din nou la Palatul Cotroceni, ca președintele să decidă. E de departe cea mai ciudată situație în care mă aflu în 14 ani de Parlament. Am mai votat moțiuni, dar niciodată nu am fost pus să votez împotriva partidului meu”, a declarat Victor Ponta.