IMAGINEA ZILEI. Pentru că nu a fost invitat la Congresul TSD, Ponta a găsit alt eveniment la care să meargă

Publicat: 12 12. 2015, 20:19

Aflat la Munchen, fostul premier s-a declarat „foarte, foarte, foarte fericit” de decizia FIBA privind organizarea, în premieră pentru România, a Campionatului European Masculin de Baschet, la Cluj, în 2017.

Ponta scrie pe rețeaua de socializare că este „chiar o zi de poveste” și că este meritul celor care au muncit la acest proiect – Federația Română de Baschet, Primaria Cluj și Guvernul Romaniei, „dar mai ales este meritul unor oameni care iubesc baschetul și iubesc România ( pe care îi vedeți atât de fericiți în poză)”.

În poză, Ponta apare alături de fostul premier Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, baschetabilistul Gheorghe Mureșan și alți oficiali ai federației române, aflați la Munchen, la anunțarea deciziei. Aceeași poză este publicată și pe pagina oficială a primarului Boc.

La București, la Romexpo, are loc congresul TSD, prilej cu care președintele PSD Liviu Dragnea a susținut că a fost „foarte deranjat” de faptul că Victor Ponta, fost premier, lider de partid și fost lider al organizației de tineret, nu ar fi fost invitat la eveniment. El l-a acuzat pe Mihai Sturzu că nu l-ar fi invitat pe Ponta și a calificat drept „inadmisibil” acest gest.