Încă un senator PPDD a trecut la PSD

Publicat: 05 11. 2013, 00:29
Actualizat: 31 07. 2014, 14:12

După ce și-a făcut majoritatea matematică la Senat, dar care încă nu funcționează, PSD a mai racolat un senator PPDD. Florin Dumitrescu și-a anunțat demisia din partidul lui Dan Diaconescu și a trecut la social-democrați. Acum, PSD se poate baza, împreună cu PC și UDMR, pe 88 de voturi.

După ce Dumitrescu a făcut anunțul, senatorul PPDD Ioan Iovescu le-a făcut o recomandare colegilor de la putere: „Pe cărțile mele de vizită scrie senator PPDD. Vă sfătuiesc pe cei de la putere să nu vă mai pierdeți timpul cu mine că eu nu plec din PPDD”, a spus pepededistul.

Mai mult, acesta i-a invitat pe senatori la întâlnirile Grupului Ecumenic de Rugăciune de la Camera Deputaților, care se organizează în sala 3150. „

„Vă chem la grupul ecumenic de rugăciune și pe cartea mea de vizită vedeți devizia familie regale. Nimic fără Dumnezeu. Haideți să luăm și noi deviza asta, noi parlamentarii și să lucrăm în felul ăsta. Veniți la grupul ecumenic de rugăciune de la Camera Deoutaților, 3150, eu știu că înainte de alegeri, în campanie toți rupem ușile bisericilor, dar vă rog să rupeți și ușile camerei 3150 de la deputați”, i-a îndemnat Iovescu.