Ioana Constantin, secretarul general adjunct al PMP a demisionat din Guvernul Orban

Publicat: 17 02. 2020, 14:44
Actualizat: 20 02. 2020, 22:13

Secretarul general adjunct al PMP Ioana Constantin a anunţat, luni, că a demisionat din Guvern. Ea fusese numită în funcţia de secretar de stat la Ministerul Muncii, în luna decembrie a anului trecut.

Motivul oferit de Ioana Constantin pentru plecarea din Executiv a fost faptul că vrea să se dedice campaniei PMP pentru alegerile locale, potrivit Mediafax.

„2020 e un an important pentru toţi. A fost o onoare să fac parte din Guvernul României, iar acum închei activitatea de secretar de stat la Ministerul Muncii şi Protecţiei Sociale pentru a mă dedica campaniei PMP pentru alegerile locale.

La şedinţa Colegiului Naţional din 15 februarie, colegii mei din PMP mi-au acordat încrederea şi responsabilitatea de a coordona la nivel naţional campania pentru alegerile locale din acest an. Am avut o colaborare bună cu ministrul Violeta Alexandru şi oamenii pe care i-am întâlnit în minister. Mă bucur că am putut lucra împreună. Las în urmă, în lucru, un proiect care sper că se va concretiza: un acord cu Republica Moldova pentru piaţa forţei de muncă.

E nevoie de o schimbare radicală în cele mai multe dintre judeţele ţării. Iar alegerile locale sunt fundamentale. Din acest motiv, PMP a susţinut şi susţine cu toată convingerea revenirea la alegerea primarilor în două tururi de scrutin.

A fost o perioadă agitată politică. Cred că România are nevoie de stabilitate şi predictibilitate.

Ne apucăm de treabă! Ne vedem în judeţele dvs.! +PMP10%”, a explicat secretarul general adjunct al PMP, luni, pe Facebook.