Iohannis anunță: Voi construi o nouă majoritate în urma parlamentarelor, la termen sau anticipate

Publicat: 08 08. 2019, 19:14

„Vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veți da la alegerile prezidențiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru țara noastră. Vreau să fiu foarte bine înțeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate! Vă asigur că voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, o majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priotiăți legate de normalizarea României, o majoritate care să fie pro-europeană și să-l susțină în lupta împotriva corupției”, a declarat, joi, la Consiliul Național al PNL, președintele Klaus Iohannis.

„Îmi asum ca obiectiv național această viziune a României funcționale, a României normale și îi voi aduce alături de mine pe toți cei care o împărtășesc, astfel încât să devină realitate. Acesta este proiectul întregii Românii, acesta este proiectul meu, acesta este proiectul unei întregi generații!”, a mai spus Iohannis.

Klaus Iohannis a participat la Conmsiliul Național al PNL, unde au fost prezenți aproximativ 3.500 de liberali. Cu această ocazie, Iohannis și-a lansat candidatura la prezidențialele din toamnă.