Iohannis, către Ponta: Nu îi băgați pe părinții mei în această mizerie de campanie pe care o faceți cu polițiile politice private

Publicat: 30 10. 2014, 18:05
Actualizat: 20 05. 2015, 10:11

Prezidențiabilul ACL, Klaus Iohannis, l-a acuzat pe principalul său contracandidat, Victor Ponta,  că a dus o „campanie mizeră”, că nu a fost „destul de bărbat” să-și asume atacurile și că pentru hărțuirea oponenților s-a folosit „metodă a securității și a polițiilor politice private”.

„Prin amabilitatea unei televiziuni de casă a PSD am putut să văd casa în care stau părinții mei. Sunt chiriași la mansardă, nu sunt proprietari. În acest fel domnule Ponta nu se face campanie electorală, nu băgați părinții mei în această mizerie de campanie pe care o faceți! Hărțuirea unui oponent politic a fost o metodă a securității și a polițiilor politice private”, a fost mesajul lui Iohannis pentru Ponta. Liderul PNL a caracterizat campania PSD drept o „mizerie”.

„Până acum nu a fost destul de bărbat să-mi spună lucrurile s-a ascuns după vorbitoare”, l-a înțepat liberalul pe contracandidatul său.

În timpul campaniei electorale, Klaus Iohannis a fost acuzat de cei de la PSD că nu este ortodox, că a vândut copii, că are șase case, iar ultimul atac s-a referit la proprietățile deținute de părinții prezidențiabilului ACL.