Ion Iliescu împlinește 85 de ani. Victor Ponta: ”Să-i mulțumim pentru tot ce a făcut și să ne dorim să ajungem și noi la vârsta domniei sale”

Publicat: 03 03. 2015, 10:52

„Și, deși cu o zi mai devreme, dar vreau în numele dumneavostră – o să-i spun și personal mâine – să-i spun ‘La mulți ani!’ domnului Ion Iliescu, să-i mulțumim pentru tot ce a făcut și să ne dorim să ajungem și noi la vârsta domniei sale – măcar o parte dintre noi – și sper sincer ca luna martie să fie într-adevăr cu primăvară, că iarnă a fost destulă”, a spus Ponta, în debutul ședinței BPN a PSD, la care presa a avut acces.

Președintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, nu a fost prezent, luni, la ședința BPN, absența sa de la ședințele formațiunii devenind, în ultima perioadă, de notorietate.

Fostul președinte Ion Iliescu împlinește, marți, 85 de ani, el urmând să petreacă prima parte a zilei acasă, în familie, alături de soția sa, Nina Iliescu, urmând ca seara să participe la un concert privat, oferit în cinstea sa de către membrii Clubului de la București.

Surse din anturajul fostului președinte au precizat, luni, pentru MEDIAFAX, că Ion Iliescu nu va avea niciun fel de activitate publică în prima parte a zilei de marți, pe care o va petrece acasă, în compania soției sale, Nina Iliescu.