Kelemen: Am votat pentru candidații care sunt în slujba comunităilor locale, în slujba oamenilor

Publicat: 05 06. 2016, 11:25

Kelemen Hunor a votat, duminică, la secția de votare de la Primăria comunei Cârța, județul Harghita, împreună cu soția sa, Eva, și a declarat că alegerile locale au o miză deosebită, pentru că de autoritățile locale depinde cum vor evolua comunitățile locale.

„Alegerile locale au o miză deosebită, pentru că de autoritățile locale depinde cum vor evolua comunitățile locale, pentru că primarii, consiliile locale și județene au competențe și atribuții din ce în ce mai mari privind calitatea vieții și proiectarea viitorului în anii care vin. Am votat pentru candidații care sunt în slujba comunităilor locale, în slujba oamenilor, pentru că acest lucru este cel mai important pentru un om politic, am votat pentru cei care pot asigura oamenilor siguranța zilei de mâine și, în cazul nostru, siguranța păstrării identității naționale”, a spus Kelemen.

Liderul UDMR a subliniat că a mai votat și pentru candidații care, în ultimii 26 de ani, și-au dovedit capacitatea și determinarea în ceea ce privește comunitățile locale, și sunt apropiați de cetățeni.

„Pentru comunitatea maghiară, alegerile locale mai au o miză, să arătăm că suntem o comunitate puternică în România și vrem să rămânem, să construim viitorul pe pământul natal”, a mai spus Kelemen Hunor.