Kelemen către tineri: Dacă stați la facultate mai mult decât în cârciumi nu o să vă doară

Publicat: 09 08. 2014, 18:40
Actualizat: 27 03. 2019, 03:31

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a transmis, sâmbătă, la tabăra de vară SIC FESZT, de la Chiuruș, județul Covasna, un mesaj tinerilor, spunându-le că nu crede în posibilitatea politicienilor de a rezolva singuri problemele societății.

„Dacă ești competent, dacă ești bun în profesia ta, sigur vei avea și succes. Eu nu cred în statul paternalist, nu cred în Guvernul paternalist, în politicianul care singur rezolvă toate problemele societății. De aceea, eu le spun tinerilor că nu te doare dacă vorbești mai multe limbi, nu există durere insuportabilă dacă stai mult în bibliotecă și citești multe cărți, nu există o suferință fizică dacă petreci mai mult timp la facultate decât la cârciumi, fiindcă trebuie să fii bun și competent, altfel nu vei reuși”, a spus Kelemen Hunor.

În programul taberei de vară de la Chiuruș, care se desfășoară în perioada 7-10 august, sunt incluse întâlniri cu oameni de cultură, oameni de afaceri, pedagogi, psihologi, meșteșugari, primari și politicieni.

Printre aceștia s-a numărat și președintele UDMR, Kelemen Hunor, și primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad, care au susținut, sâmbătă, prelegeri pe tema protecției minorităților și autonomiei.