Liderii ARD au inaugurat sediul de campanie al alianței. „De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă”. Cât plătesc pentru închirierea lui

Publicat: 04 11. 2012, 20:06
Actualizat: 05 02. 2019, 23:53

Președintele PDL a spus că acesta este un spațiu „convenabil” din punct de vedere organizatoric, iar închirierea acestuia costă pe perioada campaniei mult mai puțin decât a plătit USL pentru închirierea Arenei Naționale pentru mitingul din 18 octombrie.

„Închirierea acestui spațiu costă 30.000 de euro pe perioada întreagă a campaniei, bani plătiți de organizația de București din contribuția candidaților”, a precizat liderul PDL.

Blaga a mai spus că din acest sediu va fi coordonată campania electorală a ARD. „De aici vom duce bătălia pentru România dreaptă”, a adăugat Blaga.

La rândul său, Mihail Neamțu a precizat că alegerea acestui spațiu are semnificația că ARD își asumă apartenența României la spațiul euro-atlantic.

Liderii ARD au mai declarat că sloganul alianței pentru alegerile parlamentare va fi anunțat luni, când are loc și lansarea la nivel național a candidaților ARD.