Liderul deputaților PNL, ironie la adresa PSD: Caut naș pentru tăierea moțului moțiunii. Condiția, nașul să știe numele

Publicat: 02 02. 2020, 12:32

„Simțiți prea mult responsabilitatea guvernării, ceea ce e un lucru bun. Am să încep cu un anunț publicitar politic, ceea ce ar putea fi o glumă sau nu. Anunțul sună așa: caut naș pentru tăierea moțului la botezul moțiunii de cenzură a PSD, cu o singură condiție, să știe nașul cum se numește moțiunea. Pentru că așa cum ați văzut, depun o moțiune pe care ei chiar nu știu cum s-o boteze, cum o cheamă și de unde a apărut. Asta spune totul despre seriozitatea PSD”, a spus liderul deputaților PNL, Florin Roman, duminică, în cadrul Consiliului Național al PNL.

„Cât e de serioasă v-ați dat seama ascultându-l pe liderul de grup de la PSD, care a uitat cum se numește moțiunea pe care a depus-o cu mânuța lui”, a completat Roman, făcând referire la Alfred Simonis, care a uitat numele moțiunii de cenzură.

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a anunțat, joi, în urma ședinței Birourilor Permanente Reunite a Camerei Deputaților și Senatului, că s-a stabilit ca citirea moțiunii, în Parlament, să aibă loc luni, la ora 14.00. El a zis că nu s-a stabilit întreg calendarul, dovadă a neseriozității PSD.