Liviu Dragnea a votat în Teleorman. Ce trebuie să facă noul Guvern începând „de mâine”

Publicat: 11 12. 2016, 13:47
Actualizat: 11 12. 2016, 13:54

„Azi am votat pentru creșterea economiei, pentru locuri de muncă, pentru mai mulți bani în buzunarele românilor, pentru pensii și salarii mai mari”, a declarat Dragnea la ieșirea din secția de votare. 

Președintele PSD a explicat, de asemenea, că votul lui se îndreaptă către alegerea unui Guvern responsabil, care să aibă grijă de toate problemele României, începând de la cele din sănătate, educație și care să poată reda rapid demnitatea medicilor și profesorilor. 

„Am votat pentru taxe și impozite mai mici și pentru a-i sprijini pe oamenii de afaceri. Pentru ca tinerii din România să aibă locuri de muncă bine plătite, să-și poată cumpăra o casă și să ajungă rapid în clasa de mijloc”, a completat liderul PSD. 

Acesta a susținut, de asemenea, că votează pentru satul românesc să fie readus la viață, astfel ca românii să se poată hrăni „din roadele pământului nostru și nu din importuri de proastă calitate”. 

Liviu Dragnea a spus că votul lui se îndreaptă către un Guvern care să înceapă să facă toate aceste lucruri „de mâine” și că își dorește ca România să fie o casă bună pentru toți românii, nu doar pentru o parte dintre ei și i-a invitat pe români la vot, un vot prin care să dovedească faptul că fac diferența „între realitate și vorbe, între manipulare și adevăr”.