Liviu Dragnea așteaptă publicarea în Monitorul Oficial a deciziei CCR privind revocarea șefei DNA

Publicat: 04 06. 2018, 16:18
Actualizat: 25 03. 2019, 21:30

„Noi nu avem O DECIZIE a Curții Constituționale până la acest moment. Avem UN COMUNICAT. În momentul în care decizia CCR, care cuprinde și dispozitivul și motivarea, va fi publicată în Monitorul Oficial, o să așteptăm să vedem ce face președintele și vom decide și vom acționa în consecință. Nu vom fi de acord ca cineva, indiferent cine ar fi acela, să se plaseze DEASUPRA LEGII SAU CONSTITUȚIEI„, a declarat Liviu Dragnea, după ședința CEx al PSD.

El a mai spus că, în afara unor „idei avansate” din partea unor colegi de partid, a văzut și „multe alte PROSTII FĂRĂ MARGINI în spațiul public”.

„De exemplu, ideea năstrușnică a dlui Cioloș de a organiza un REFERENDUM pentru a se pune în discuție o decizie a CCR. Am văzut un alt lider de partid, denunțătorul de serviciu, care spunea că deciziile Curții NU SUNT OPOZABILE președintelui României. Am văzut și alte susțineri, tot în registrul ăsta. Ce mi se pare mie foarte grav e că de aici poți să tragi concluzia că acești oameni au o atitudine ca și cum ar susține ideea de DICTATURĂ în România. Când susții că niște decizii al CCR, care este unul din pilonii fundamentali ai statului de drept, nu trebuie să fie respectate, atunci sigur că democrația te deranjează„, a mai spus Dragnea.