Liviu Dragnea, atac dur la adresa lui Iohannis, pe tema scăderii salariilor: Este o minciună

Publicat: 18 04. 2018, 20:42

„Este o minciună. Îmi pare rău. Nici nu mai vreau să folosesc cuvinte mesteșugite. Este a nu știu cîta oară când spune lucrul acesta asta, este o minciună. Nu există salariu, un venit mai mic decât decembrie 2016. Au început miniștri să înceapă să explice, în mod serios, să prezinte realitatea”, a spus Liviu Dragnea.

Președintele Klaus Iohannis a criticat, miercuri, schimbările aduse de PSD nu aduc decât bulversări și incertitudini, afirmând că social-democrații au mărit salariile până le-a micșorat, iar acum vor să desființeze Pilonul II de pensii.

„Cred că aceste veșnice schimbări nu aduc decât bulversări și incertitudini. Am observat că PSD a făcut un hobby din a schimba tot ce funcționează în România, a schimbat sistemul de impozite și taxe, a mărit salariile până le-a micșorat, acum vrea să desființeze pilonul II de pensii, nu este bine așa. Se poate guverna așa, dar nu cu rezultate bune. Părerea mea e că lucrurile care au fost stabilite pentru mulți ani și PSD a fost acolo, în Parlament, nu cred că poate să facă abstracție de faptul că această decizie a fost luată de toți factorii politici, nu cred că este bine”, a declarat Klaus Iohannis.