Liviu Negoiță își plănuiește revenirea: „Mă gândesc să candidez pentru o funcție în PDL”

Publicat: 24 03. 2013, 18:28
Actualizat: 25 03. 2013, 16:56

Retras din prim-plan după pierderea alegerilor la Primăria Sectorului 3, Liviu Negoiță se pregătește să revină la vârful PDL. „Mă gândesc să candidez la o funcție. Sunt un vechi membru al PDL”, și-a anunțat acesta planurile.

Alegerile pentru funcțiile din subordinea lui Vasile Blaga, de la prim-vicepreședinți, la vicepreședinți, secretar general, secretari executivi vor avea loc peste două săptămâni, într-un Consiliu de Coordonare convocat aseară de Vasile Blaga, după anunțarea rezultatelor Convenției Naționale Extraordinare.

Aflat multă vreme în garnitura liderilor cu cea mai bună imagine din PDL, desemnat inclusiv premier în 2009, fără a mai ajunge însă la votul parlamentului, Liviu Negoiță a intrat în ultima perioadă într-un con de umbră în partid. La Convenția Națională a fost chiar la un pas de a nu participa, după ce filiala Sector 3 nu l-a inclus pe lista delegaților pe motiv că nu a primit suficiente voturi de susținere. În cele din urmă, Negoiță a participat la Congres ca delegat din partea filialei Sector 6, unde Cristian Poteraș i-a făcut un loc pe listă îân ultimul moment, dar nu a votat. „Nu am votat ca să nu se ajungă la interpretări”, s-a justificat Negoiță.