Liviu Pleșoianu, despre Dăncilă: Gafele monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa celor care au votat PSD

Publicat: 18 08. 2019, 16:49

„Nu, e prea mult, AJUNGE! Să faci zi după zi, oră după oră, declarație după declarație astfel de gafe monumentale reprezintă deja o bătaie de joc la adresa tuturor celor care au votat PSD în 2012 și în 2016! De câteva săptămâni, Dăncilă#2 o contrazice total, imoral și necolegial pe Dăncilă#1. Există însă un cordon ombilical care nu s-a rupt între doamna Dăncilă#1 și doamna Dăncilă#2, ceva nu s-a schimbat deloc: liliputana anvergură politică și nemiloasa căsăpire a logicii discursive și a limbii române elementare! …Zău, e prea de tot!”, a scris Liviu Pleșoianu, duminică, pe Facebook.

Deputatul PSD face referire la unele declarații ale premierului făcute la Putna.

„Dăncilă, acum două zile: «Marea majoritate sunt oameni care știu că bunul-simț și violența nu sunt caracteristice poporului român!» … «Plec de la Putna cu liniște și încredere că ura va fi însoțită de solidaritate…» …!??!??!????!!!!!!???!!!!??????? #Candidata_partidului_CEX”, a conchis Pleșoianu.

Viorica Dăncilă a fost prezentă, joi, la Mănăstirea Putna cu ocazia sărbătorii Adormirea Maicii Domnului. Premierul a afirmat că sute de români au venit acolo să se roage, lucru care arată importanța menținerii legăturii între educație, credință și educație

„Oameni extraordinari și momente încărcate de emoție astăzi (joi – n.r.), la sărbătoarea Adormirii Maicii Domnului. Sute de români s-au adunat pentru rugăciune la Mănăstirea Putna, superb lăcaș al spiritualității bucovinene care, prin activitățile de zi cu zi, reafirmă importanța păstrării legăturii între educație, credință și cultură”, a scris Viorica Dăncilă, joi pe Facebook.

Liviu Pleșoianu a candidat, în competiția internă, pentru a deveni prezidențiabilul PSD, însă partidul a ales-o pe Viorica Dăncilă pentru a intra în cursa pentru un mandat la Cotroceni.