Ludovic Orban: „Victor Ponta vrea să constituie un USL, dar cu alte inițiale – Uniunea Șpăgarilor Liberi”

Publicat: 12 11. 2014, 11:29
Actualizat: 13 11. 2014, 14:18

Deputatul PNL și vicepreședinte al partidului, Ludovic Orban, a afirmat că dezbaterea de marți seara dintre cei Klaus Iohannis și Victor Ponta nu a avut loc pe un teren neutru.

Potrivit acestuia, Victor Ponta este un „dictator înnăscut”, care nu respectă legile în România și care l-a implicat pe șeful SRI, George Maior, în politică „Am tot auzit că Victor Ponta se referă la refacerea USL.. Ceea ce vrea să facă Victor Ponta este să constituie un USL, dar cu alte inițiale – Uniunea Șpăgarilor Liberi”, a mai spus Ludovic Orban.

Candidatul ACL la Președinție, Klaus Iohannis, și candidatul PSD, Victor Ponta, au participat marți seara la prima dezbatere televizată, organizată de Realitatea TV. Președintele PNL a anunțat că va participa la emisiune, pe Facebook, cu o oră înainte ca aceasta să înceapă. Cei doi s-au contrat pe tema votului din Diaspora, nivelul taxelor și impozitelor, despre pensii sau politică externă. Dezbaterea nu a fost lipsită nici de elemente surpriză, unul dintre acesta fiind chiar la finalul discuției, când moderatorul Rareș Bogdan l-a invitat separat pe Victor Ponta să mai rămână în emisiune.