Macovei: Ponta lipsește de frică; să își dea demisia

Publicat: 11 01. 2014, 17:55
Actualizat: 26 03. 2019, 14:48

Absența din țară a premierului Victor Ponta este cauzată de „frica de răspundere”, șeful guvernului acționând ca „ca un șofer care conduce băut, lovește cu mașina pietonii și apoi fuge de la locul accidentului”, a declarat sâmbătă, europarlamentarul PDL Monica Macovei.

„Dispariția lui Ponta are o singură explicație: frica.Victor Ponta a lovit justiția în plin, și-a bătut joc de munca onestă a unor judecători și procurori, iar apoi s-a ascuns. Frica de a nu fi tras la răspundere l-a făcut pe Ponta să aibă cea mai lașă atitudine: să se ascundă”, a susținut Macovei, într-o „opinie politică”transmisă MEDIAFAX.

Guvernul, „ca instituție publică, are obligația să informeze prompt și corect agenda prim-ministrului și să ne spună unde se află Ponta”, a spus Macovei.

„Ponta acționează în aceste zile ca un șofer care conduce băut, lovește cu mașina pietonii și apoi fuge de la locul accidentului, sperând că nimeni nu-l va prinde și nu-l va pune să răspundă pentru faptele lui. România nu poate fi condusă de un șofer beat și de aceea Ponta trebuie să-și dea demisia”, a fost de părere europarlamentarul PDL Monica Macovei.