Marcel Ciolacu explică de ce a MAJORAT bugetul pentru deplasările președintelui Iohannis: „Va da seama în fața românilor! Eu nu l-am votat niciodată!”

Publicat: 25 01. 2024, 21:53
Actualizat: 25 01. 2024, 22:39

This browser does not support the video element.

Premierul Marcel Ciolacu a explicat joi seară de ce a majorat bugetul Administrației Prezidențiale pentru deplasările externe ale lui Klaus Iohannis. Premierul a recunoscut în acest context că nu l-a votat niciodată pe Klaus Iohannis. 

„A venit o solicitare în acest sens”, a spus Marcel Ciolacu, adăugând că președintele Klaus Iohannis trebuie să dea explicații în fața românilor la final de mandat.

„Nu l-am votat pe domnul președinte niciodată. A fost ales președintele României de către români și va da seama în fața românilor. Mi-a venit o solicitare de la Administrația Prezidențială pentru deplasări externe. Conform Constituției, acest lucru este oferit președintelui pe politică externă”, a spus Marcel Ciolacu, invitat la Realitatea Plus.

„Ce anume să-mi solicite președintele, ceva ce am rezolvat deja?”

Totodată, Marcel Ciolacu a declarat joi seară că nu a avut o discuție cu Klaus Iohannis cu privire la problemele fermierilor și transportatorilor. Premierul a negat faptul că președintele i-ar fi solicitat să rezolve rapid problema.

„Suntem la fake news-uri! (n.r. – râde). N-am avut această discuție cu președintele Iohannis. Singurul lucru pe care îl constat și eu este că marea majoritate a problemelor invocate de către fermieri, dar și de către transportatori s-au rezolvat și vom continua să finalizăm tot ceea ce am convenit. (…)

Ce anume să-mi solicite președintele, ceva ce am rezolvat deja? Presupun că dacă mi-ar fi solicitat ceva ar fi făcut-o din prima zi de conflict, dar n-am avut acest dialog”, a spus Marcel Ciolacu, invitat la  la Realitatea Plus.

 

CITIȚI ȘI:

Marcel Ciolacu infirmă IMPLICAREA lui Klaus Iohannis în rezolvarea protestelor. „Ce anume să-mi solicite președintele, ceva ce am rezolvat deja?”