Marcel Ciolacu: „Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis! Oare cât mai protejaţi mafia PNL-USR din Guvern?!”

Publicat: 09 02. 2021, 11:58

Marcel Ciolacu, liderul PSD, i-a transmis, marţi, un mesaj preşedintelui Klaus Iohannis și scrie că tăcerea îl face complice și îl acuză că „protejează mafia PNL-USR din Guvern”.

 Tăcerea vă face complice, domnule Iohannis!! Oare cât mai protejaţi mafia PNL-USR din Guvern??! Aţi închis ochii blajin când PNL a furat sute de milioane de euro în plină pandemie, cu achiziţiile de măşti şi ventilatoare de la UNIFARM. Acum staţi şi vă lustruiţi schiurile în timp ce miniştrii, pe care i-aţi pus peste capul poporului care a votat altceva, fură cu nesimţire şi banii europeni! 478 de milioane de euro – fonduri europene nerambursabile destinate sprijinirii firmelor româneşti au ajuns pe mâna samsarilor imobiliari”, a scris, marţi, pe Facebook, Marcel Ciolacu, liderul PSD.

„Daţi-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă înveţe ce se întâmplă când banii europeni sunt furaţi fără jenă”

Marcel Ciolacu îi cere președintelui să se consulte cu… Laura Codruța Kovesi!

”Sau daţi-i un telefon doamnei Kovesi de la Parchetul European să vă înveţe ce se întâmplă când banii europeni sunt furaţi fără jenă”.

Premierul Florin Cîțu a anunțat că va trimite Corpul de Control pentru a verifica cum sunt folosiți banii din Măsura 3

„După o discuție cu ministrul Economiei, despre Măsura 3 (granturi pentru IMM-uri), am decis că este imperios să se facă o investigație de către Corpul de Control al Prim-Ministrului. Vreau să mă asigur că acești bani ajung la firmele care au cea mai mare nevoie, în funcție de criteriile obiective prestabilite. În mandatul meu, banul public este folosit eficient și transparent”, a scris Florin Cîțu, pe Facebook.