Marcel Ciolacu: Toată familia social-democrată ne va susține în continuare pentru aderarea deplină la spațiul SCHENGEN

Publicat: 06 04. 2024, 20:12
Actualizat: 06 04. 2024, 20:25

This browser does not support the video element.

Șeful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat sâmbătă la conferința de presă PES, de la Palatul Parlamentului, că nu doar cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, susține țara noastră pentru aderarea deplină la Schengen ci întreaga familie europeană social-democrată. 

Întrebat ce i-a transmis cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, în timpul vizitei la Guvern, legat de aderarea deplină la spațiul Schengen, Marcel Ciolacu a răspuns:

În primul rând mi-a transmis președintele PES, că toată familia social-democrată ne va susține în continuare. Toți prim-miniștrii și toți miniștrii social democrați și toți comisarii ne-au susținut, pentru aderarea deplină la spațiul Schengen, fără nicio excepție din partea familiei social-democrată. Același lucru l-am vorbit și cu cancelarul Olaf Scholz să continuăm ca până la sfârșitul anului să aderăm și terestru la spațiul Schengen, a spus Marcel Ciolacu.

CITEȘTE ȘI:

Întâlnire Marcel CIOLACU – Olaf SCHOLZ, la Palatul Victoria / „România mizează pe susținerea Germaniei pentru aderarea la Schengen”